Pinkku Pinsku

Pinkku Pinsku on suomalainen tubettaja ja somevaikuttaja. Hän on tunnettu erityisesti lifestyle-, kauneus-, ja normaalin arjen sisältöjen kuvaajana. Pinkku Pinsku on saavuttanut merkittävän seuraajakunnan Suomessa, ja häntä pidetään yhtenä Suomen suosituimmista tubettajista. Lisäksi Sanaksenaho on osallistunut reality-ohjelmiin Big Brother ja Selviytyjät, sekä näytellyt elokuvassa Tottumiskysymys

MandiMai

Tamperelainen tubettaja Mandimai Sundberg tekee sosiaaliseen mediaan kiinnostavaa lifestyle-teemaista sisältöä perheestään ja arjesta. Hän on lisäksi osallistunut Erikoisjoukot-tv ohjelmaan.

Jaakko Parkkali

Alkujaan lahtelainen Jaakko Parkkali on pitkän linjan sosiaalisen median vaikuttaja, jonka ura tubettajana lähti lentoon Arttu Lindemanin kanssa. Parkkali on osallistunut lukuisiin tv-tuotantoihin mm. Masked Singeriin.

ARA

Arttu Laitinen on tubettava tamperelaishuimapää, joka on erikoistunut erilaisiin uimahyppytemppuihin, mutta myös erilaiset temput niin suksilla kuin ilmankin onnistuvat.

IlariPro

Ilari Hakala on Suomen kovin jalkapalloilija, ainakin Youtuben puolella, sillä hän on Suomen suosituin jalkapallotubettaja. Hänen kanavaltansa löytää mahtavia jalkapalloaiheisia videoita.

Menossa mukana:

TUBEPARKISSA tullaan näkemään Suomen suosituimpia tubettajia: 

Pinkku Pinsku
Elina ja Sofia 
Mandimai
Jaakko Parkkali 
Siniverkkarimies
ARA
Tinke
Namikolinx
IlariPro
Cessunen

Tapahtumassa saattaa päästä tapaamaan, pelaamaan ja kisailemaan suosikkitubettajien kanssa. Lisäksi osa tubettajista esiintyy Särkänniemen päälavalla, jotta mahdollisimman moni pääsee heitä näkemään.

Elina ja Sofia

Elina ja Sofia ovat lahtelaiset tubettajasiskokset, joiden kanavalla on noin 150 000 tilaajaa. Elina ja Sofia ovat julkaisseet YouTube-videoiden ohella muun muassa kirjoja. Elina ja Sofia tunnetaan positiivisesta asenteestaan ja energisyydestään.

TINKE

Tiina-Maija Anetjärvi eli somessa tunnettu Tinke on nörtteilevä sirkusartisti, joka päivittää vlogien kautta elämäänsä hänen YouTube kanavalleen. Tämän lisäksi hän tekee peli- ja haastevideoita sekä päivittelee Instagramia, TikTokkia ja Snapchattia.

Siniverkkarimies

Tero Heikkilä on meidän kaikkien tuntema faija YouTubesta, joka aloitti tubettamisen 2018. Kanavalla päästään seuraamaan hänen perheensä arkea, sekä erilaisia haastevideoita.

Namikolinx

Miranda Rönnberg on tunnettu positiivisista ja hauskoista peli sekä lifestyle -tyylisistä YouTube videoista, joita hän tehnyt vuodesta 2013. Lisäksi hän on julkaissut kirjan ”On rankkaa olla tyhmä” (Minerva, 2024), joka on voimauttava itsetuntokirja.

Cessunen

Cessunen, eli Sara Lindeman, on 22-vuotias iloinen sisällöntuottaja, joka aloitti YouTube-uransa vuonna 2012. Hänen kanavallaan voi nauttia animaatioista, jotka kertovat humoristisesti hänen omasta lapsuudestaan, teini-iästään ja seuraajiensa jakamista tarinoista. Videot käsittelevät myös yleisesti samaistuttavia tilanteita. Lisäksi kanavalta löytyy rentoja vlogeja, maisteluvideoita ja taidehaasteita.