Tietoa TUBEPARKKI tapahtumasta.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä voin ostaa lipun?

TUBEPARKKI-tapahtumaan lipun hankkiminen on helppoa!

Voit ostaa lipun kätevästi Särkänniemen verkkokaupasta. https://sarkanniemi.fi/tubeparkki-lippu

Tapaanko suosikki tubettajani varmasti?

Valitettavasti emme voi taata kaikille tapaamista heidän suosikkitubettajansa kanssa.

Tapaamiset hoidetaan jonotusperiaatteella ja välttämättä kaikki eivät ehdi meet & greet -aikojen aikana tavata tubettajaa.

Pyrimme ohjaamaan tapaamisia niin, että mahdollisimman moni ehtii vaihtamaan kuulumisia tubettajien kanssa. Suljemme jonotuksen tilanteessa, jossa jonosta ei välttämättä enää ehdi tapaamiseen. Emme voi taata, että jokainen jonottaja silti pääsee tapaamaan tubettajan.

Tapahtuma-alueella on paljon myös muita huvituksia ja laitteita ja toivomme, että jokainen saa vietettyä hauskan päivän tapahtumassa.

Mitä vanhempana minun tulee ottaa huomioon?

Tapahtuman suositusikäraja on 7 vuotta. Huvipuistossa pienten lasten huvilaitteet eivät ole käytössä.

Kaikissa laitteissa, joihin on erikseen pituusraja aikuisen kanssa, niin saattavan aikuisen tulee olla vähintään 15-vuotias. Mukana olevalla aikuisella tulee olla lippu tapahtumaan.

Onko tapahtumassa ikärajaa?

TUBEPARKKI-tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta suositusikäraja

on 7 vuotta. 

Miten saapua tapahtumaan?


OSOITE
Särkänniemi Laiturikatu 1, 33230 Tampere

Särkänniemeen voi saapua monella eri tavalla. Täältä löydät tarvittavat infot saapumiselle https://sarkanniemi.fi/fi/saapuminen-ja-pysakointi
Suosittelemme saapumaan julkisilla, sillä päivään on saapumassa runsaasti ihmisiä.

Mistä löydän tapahtuman ohjelman ja aikataulun?


Ohjelman löydät kootusti sivuiltamme https://tubeparkki.fi/

Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Seuraathan myös meidän somekanavia:
Instagram: @TUBEPARKKI
Facebook: @TUBEPARKKIFACEBOOK 
TikTok: @TUBEPARKKITIKTOK

Kuuluuko lipunhintaan kaikki Särkänniemen laitteet?


Kaikkiin laitteisiin pääset TUBEPARKKI-lipun kanssa, lukuun ottamatta aivan perheen pienimmille tarkoitettuja laitteita.

Nämä laitteet ovat poissa käytöstä: Pörriäinen, Possujuna, Kahvikupit, Lentsikat ja Rekkaralli.

Voiko tapahtumasta poistua kesken päivän ja tulla vielä takaisin?


Kyllä voi. Tapahtumasta voi poistua kesken päivän ja saapua takaisin myöhemmin. Särkänniemen pääportilla lippuja vastaan saa leiman joka toimii tunnisteena, kun saavut takaisin.

Onko tapahtuma esteetön?

Planetaarioon ja Ravintola ILO (2. krs) pääsee ulkokautta Näsinneulan näkötornin sivustalla olevaa luiskaa pitkin. Näsinneulan aulasta pääsee Planetaario-kerrokseen vain portaita pitkin. Akvaario on kahdessa kerroksessa, ja alakertaan pääsee vain portaita (ei hissiä/luiskaa). Näsinneulan näköalatasanteelle pääsee hissillä. Ravintola Näsinneulaan pääsee näköalatasanteelta tuolihissillä: ottakaa yhteys ravintolan henkilökuntaan. 

Liikuntarajoitteiset asiakkaat pääsevät pyörätuolilla useimpiin laitteisiin, mutta vaunuun tai lauttaan siirtymisessä tarvitaan avustajaa ja kaikissa laitteissa on kyettävä istumaan. Seuraaviin laitteisiin on mahdollista tulla pyörätuolilla joko rampin, ulosmenon tai erikseen merkityn reitin kautta: Tornado, Troika, Karamelli-karuselli, Hassu Bussi, Koskiseikkailu ja Järvikaruselli. Särkänniemen alueella ei ole tarjolla pyörätuolia. Särkänniemessä on myös muutama laite, joiden asiakkaiden on kyettävä tarvittaessa, esimerkiksi evakuointitilanteessa, kävelemään. Nämä laitteet, jotka eivät sovi liikuntaesteisille, ovat Auto Racing, Tukkijoki, Trombi, MotoGee, Tyrsky ja Hype.

Jotkut tubettajien pelipisteet eivät ole välttämättä helposti saavutettavissa pyörätuolilla.

Millaisia ruokailuvaihtoehtoja tapahtumassa on?

Ravintolavalikoimaan pääset tutustumaan Särkänniemen kotisivuilla osoitteessa: https://sarkanniemi.fi/fi/ravintolat

Huomioithan, että Koiramäki ei ole avoinna tapahtuman aikana ja joidenkin ravintoloiden aukioloajat voivat poiketa normaalista tapahtuman aikana.

Saako ottaa omia eväitä?

Omien eväiden nauttiminen on sallittua tapahtuman alueella. Jätäthän kuitenkin ravintoloiden asiakaspaikat ruokaileville asiakkaille.

Saako tapahtuman tuoda alkoholia?

Omien alkoholijuomien tuominen alueelle on kielletty.

Saako tapahtumassa tupakoida?

Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä alueilla. 

Saanko kuvata tapahtumassa?

Valo- ja videokuvaus on tapahtuman alueella sallittua. Kuvaamisen olisi kuitenkin hyvä keskittyä huvilaitteisiin ja ihmismassoihin. Ethän kuvaa ketään yksittäistä henkilöä ilman hänen lupaansa. Tapahtuman alueella esiintyviä esiintyjiä saa kuvata. Jos kuvia julkaistaan sosiaalisessa mediassa, toivomme julkaisuissa käytettävän hashtagia #särkänniemi ja #tubeparkki.
 

Tavallisia kameroita tai älypuhelimia ei saa viedä huvilaitteisiin. Särkänniemi tai Tubeparkki eivät ole velvollisia korvaamaan laitealueella hajonneita tai hävinneitä tavaroita. 
 

Laitteissa kuvaaminen kameralla tai esimerkiksi puhelimella on lähtökohtaisesti kiellettyä, mutta mikäli asiakkaalla on esimerkiksi GoPro-tyylisen kameran omat valjaat, kypärä tai käsikiinnitysmahdollisuus ranteeseen/kämmeneen, on kyseistä kameraa oikein kiinnitettynä mahdollista käyttää laiteajon aikana. Kypärään näin kiinnitetty GoPro-kamera käy lähtökohtaisesti kaikissa laitteissa, valjaisiin kiinnitetty Trombia lukuun ottamatta kaikissa laitteissa ja tukevasti kämmeneen tai ranteeseen kiinnitetty kamera Hypeä lukuun ottamatta kaikissa laitteissa. GoPron päänauhaan kiinnitettyä kameraa ei voi ottaa laitteisiin, jotka menevät pää alaspäin tai ovat muuten hurjempia liikkeissään. Ajolaitteenhoitajalta saa lisätietoa kamerakiinnityksistä, ja laitteenhoitaja tarkastaa kiinnitysten kelpoisuuden. Kädessä muulla tavoin pidettäviä tai esimerkiksi selfiekeppeihin kiinnitettyjä kameroita kohdellaan irtotavaroina, eikä niitä saa ottaa mukaan mihinkään laitteisiin.

Drone- ja kopterikameroiden lennättäminen Tubeparkki-tapahtumassa tai Särkänniemen alueella huvilaitteiden aukioloaikoina on kiellettyä turvallisuussyistä.
 

Tuotantoyhtiöiden ja median kuvausluvat: Ota yhteys info@tubeparkki.fi

Tapahtuman ohjelman löydät täältä